Super simpel en lekker snel lekker
Pasta met lente-ui, kip en roomkaas van Blijtijds.Nl.
Gebaseerd op een een achtergebleven tomaat en wat overgebleven lente-ui. Natuurlijk heb ik nog wel wat ingrediënten moeten kopen: 2 extra tomaten, de kip en de roomkaas. Pasta heb ik meestal ook wel op voorraad. Maar voor jullie is het vooral leuk om te weten dat dit een simpel en snel gerecht is.
En bovenal erg lekkerrrr!!!
Echt een aanrader!
Je kunt het recept ook vinden via onderstaande link
https://www.blijtijds.nl/lifestyle/recept-voor-pasta-met-lente-ui/

Ingrediënten voor vier personen
- 350 gram pasta naar keuze
- 300 gram kipfilet, in blokjes
- 3 lente-uitjes
- 3 tomaten, fijngesneden
- 1 kuipje roomkaas
- olijfolie
- peper en zout
Zo maak je deze pasta met lente-ui
1. Snijd de kipfilet, lente-uitjes en tomaten klein.
2. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en bak tegelijk de kipblokjes goudbruin.
3. Voeg de lente-uitjes en stukjes tomaat toe aan de kip en breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
4. Laat drie minuten pruttelen en voeg dan het hele kuipje roomkaas toe.
5. Roer het geheel en laat pruttelen op laag vuur.
6. Serveer de pasta en giet de saus er overheen.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties