Lekker toetje!

Voor de Cheesecake in a bowl van 3 blogs geleden had ik eidooiers nodig. Met het eiwit werd niks gedaan. Natuurlijk heb ik hier weer iets anders lekkers mee gemaakt. Ik heb het restant in 4 hoopjes op een bakpapiertje op de bakplaat 2 uur in de oven laten drogen op 100 C⁰. Vanavond heb ik hiermee het toetje afgemaakt. Ik had gelukkig precies genoeg slagroom in huis, 150 ml. Dit heb ik met een beetje citroensap stijfgeklopt. In de diepvries had ik nog een zak aardbeien liggen. Hiervan hen ik 250 gram laten ontdooien. De helft hiervan heb ik fijngeprakt en door de slagroom geschept. Elke merengue heb ik op een bordje gelegd. Hierop een flinke schep van de aardbeienslagroom. Dit heb ik nog afgewerkt met de rest van de aardbeien die ik eerst in stukjes het gesneden.
En zo heb ik in een handomdraai zomaar even een lekker toetje gemaakt. En dat op een doordeweekse maandag! Beter kan de week niet beginnen toch?
Reactie plaatsen
Reacties